Over ons

Expertteam

Kernkwadranten in het Onderwijs werkt met meerdere experts, allen in het bezit van een officiële commerciële licentie om met kernkwadranten te werken.

Alle experts hanteren het gedachtegoed van Daniel Ofman als ‘kijkkader’ en zijn intrinsiek gemotiveerd om ermee te werken; zij begrijpen het gedachtegoed én voelen de diepere betekenis ervan; én zij hebben hart voor en kennis van (aspecten van) het onderwijs. Door het combineren van zacht (dromen, reflecteren, associëren) en hard (praktische uitvoerbaarheid, tastbare opbrengsten) bereiken we met elkaar optimale resultaten. Het expertteam geeft vorm aan de verdere ontwikkeling van Kernkwadranten in het Onderwijs.

Wie zijn wij?


Bob Brinkhof is eigenaar van Bob Brinkhof, leiderschap en begeleiding voor het onderwijs en Kernkwadranten in het Onderwijs en voorzitter van het ‘expertteam’. Na een loopbaan als docent en schoolleider begeleidt hij scholen bij verander- en ontwikkeltrajecten.  Als Consulting Partner behoort hij tot de ‘Core Quality International Board’.
Zie bobbrinkhof.nl voor meer informatie.


Danielle van der Heijden is eigenaar van Daniëlle van der Heijden en lid van het ‘expertteam’. Als coach heeft zij veel ervaring opgedaan in het werken met jongeren. Zij is één van de auteurs van Vertrouwen in je klas, praktijkboek voor emotionele veiligheid op de basisschool.
Zie vertrouweninjeklas.nl voor meer informatie.


Marco Brinkhuis is mede-eigenaar van Onderwijs en Advies Brinkhuis en lid van het ‘expertteam’. Daarnaast is hij in het basisonderwijs jarenlang directeur geweest en vanaf januari 2022 bestuurder. Hij heeft samen met zijn partner de methodiek WO-LOS (Wereldoriëntatie – Leren door Onderzoek en Samenwerking) ontwikkeld.
Zie wo-los.nl voor meer informatie.


Herken je je in ons profiel? Heb je belangstelling om als expert aan te sluiten bij Kernkwadranten in het onderwijs? Bel of mail gerust!Samenwerking met Core Quality International & Core Quality Education International

Daniel Ofman ontwikkelde het succesvolle model van de kernkwadranten en het ik-wij-het-model. Hij is eigenaar van Core Quality International, werkt als managementcoach en consultant en is voorzitter van de ‘Core Quality International Board’. Al vanaf de ‘ontdekking’ van het kernkwadrant ziet hij zijn gedachtegoed als een waardevolle aanvulling voor het onderwijs. Daarom heeft hij Bob Brinkhof van harte ondersteund bij de oprichting van Kernkwadranten in het Onderwijs en levert hij desgewenst als inspirator of sparringpartner een bijdrage bij professionalisering in company.
Zie corequality.nl voor meer informatie.

Albert Heemeijer is eigenaar van Core Quality Education International en als Consulting Partner lid van de ‘Core Quality International Board’. Hij werkt als trainer/coach en heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van de driedaagse ‘train the trainer’. Momenteel timmert hij internationaal aan de weg met het boek Mission 9 dat hij samen met Daniel Ofman heeft geschreven. Desgewenst levert hij als trainer een bijdrage aan de professionaliseringsactiviteiten van Kernkwadranten in het Onderwijs.
Zie albertheemeijer.nl/core-quality-education/ voor meer informatie.